{script}
Jakie czynniki mają bezpośredni znaczący wpływ na wysokość zarobków osób pracujących w branży gastronomicznej:
1 | szef kuchni - kucharz **** | 5 100 netto/mies. |
2 | kucharz w stołówce | 2 900 netto/mies. |
3 | sushi master | 3 450 netto/mies. |
4 | kucharz - pizzerman | 3 200 netto/mies. |
5 | pomocnik kucharza | 2 150 netto/mies. |
6 | barman | 2 350 netto/mies. |
7 | kelner/ka | 2 450 netto/mies. |
8 | menedżer restauracji | 3 800 netto/mies. |
data aktualizacji: 2019-03-01 |
* Kwoty netto, mediana, wartości średnie, w branży "gastronomia / hotelarstwo " zostały wyodrębnione ze zbioru liczb pochodzących z trzech źródeł:
1. Wywiad z pracodawcami i pracownikami z branży "gastronomia / hotelarstwo ";
2. Informacje z aktualnych ogłoszeń o pracę w branży "gastronomia / hotelarstwo " zawierających wielkość miesięcznego wynagrodzenia;
3. Ankieta na stronie WWW.
* Prezentowane uśrednione zarobki nie mogą być punktem odniesienia do określenia wynagrodzenia pracownika, są tylko próbą określenia przybliżonego średniego wynagrodzenia gastronomicznej i hotelarskiej branży.
[ w bazie: 181 rekordów ]
2019-04-16
Japanese Events Group 2019-04-12
3miastowww.otokariera.pl © 2025